Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (3-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 11 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Almere City het maandag 11 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en FC Dordrecht is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Rosario. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Almere City dat via E. Boldewijn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Kip dacht na 71 minuten te scoren voor Almere City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almere City - FC Dordrecht
3
0
LIVE Almere City - FC Dordrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Almere City Doelpunt P. Rosario Almere City
50' Doelpunt Almere City Doelpunt E. Boldewijn Almere City
53' Gele kaart Almere City Gele kaart voor G. Salasiwa Almere City
53' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor G. Salasiwa Almere City
56' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Daniels voor S. Greene FC Dordrecht
60' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor I. Touré FC Dordrecht
64' Gele kaart Almere City Gele kaart voor P. Quasten Almere City
68' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Arias voor I. Touré FC Dordrecht
71' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Kip Almere City
71' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Te Loeke FC Dordrecht
72' Wissel Almere City Wissel J. Oost voor S. Ahannach Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Dordrecht
Opstellingen Almere City - FC Dordrecht

Voorbeschouwing Almere City - FC Dordrecht

Almere City en FC Dordrecht treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 30 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 12 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Almere City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.