Nabeschouwing Almere City - Jong PSV (7-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 29 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Almere City het vrijdag 29 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Jong PSV (7-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Jong PSV is geëindigd in een 7-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor O. Rommens in de 2e minuut, waardoor Jong PSV met een man minder kwam te staan. In de 4e minuut was het Almere City dat via S. Ahannach dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Oost dacht na 16 minuten te scoren voor Almere City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 25e minuut scoorde Almere City via J. Oost, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 47e minuut werd J. de Wijs van Jong PSV met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almere City met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 48e minuut scoorde R. Kip namens Almere City. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek S. van der Water te scoren voor Almere City, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 88e minuut leek S. van der Water te scoren voor Almere City, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek S. Ahannach te scoren voor Almere City, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Jong PSV
7
0
LIVE Almere City - Jong PSV 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Rode kaart Jong PSV Rode kaart voor O. Rommens Jong PSV
4' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach Almere City
15' Wissel Jong PSV Wissel A. Loof voor B. Cmiljanić Jong PSV
16' Penalty Almere City Penalty J. Oost Almere City
16' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Alberto Jong PSV
25' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Oost Almere City
46' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor J. Oost Almere City
47' Rode kaart Jong PSV Rode kaart voor J. de Wijs Jong PSV
48' Penalty Almere City Penalty R. Kip Almere City
54' Wissel Jong PSV Wissel B. van Vlerken voor Albert Gudmundsson Jong PSV
64' Wissel Jong PSV Wissel S. Blummel voor S. Poulsen Jong PSV
71' Wissel Almere City Wissel M. Burgzorg voor K. van Buuren Almere City
71' Wissel Almere City Wissel S. van der Water voor R. Kip Almere City
76' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. van der Water Almere City
84' Doelpunt Almere City Doelpunt S. van der Water Almere City
88' Doelpunt Almere City Doelpunt S. van der Water Almere City
91' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Jong PSV
Opstellingen Almere City - Jong PSV

Voorbeschouwing Almere City - Jong PSV

Almere City en Jong PSV treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 11 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.