Nabeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht (7-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 2 februari 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt De Graafschap het vrijdag 2 februari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht (7-0)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 7-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg K. Loukili van Jong Utrecht via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 16 minuten was het M. Diemers die De Graafschap op een 1-0 voorsprong zette. In de 27e werd de voorsprong voor De Graafschap verdubbeld dankzij een doelpunt van M. Diemers.

In de 43e minuut volgde een derde treffer van De Graafschap, waarmee D. van Mieghem zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 53e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van De Graafschap speler F. Serrarens. De vijfde treffer van De Graafschap viel in de 54e minuut en kwam op naam te staan van M. Diemers. Even later viel in de 80e minuut opnieuw een doelpunt. Het was T. Tissoudali van De Graafschap die de score op 6-0 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door T. Tissoudali van De Graafschap die daarmee in de 90e minuut de eindstand bepaalde: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez bij een 7-0 eindstand in het voordeel van De Graafschap, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE De Graafschap - Jong Utrecht 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. Nieuwpoort De Graafschap
9' Penalty gemist Jong Utrecht Penalty gemist K. Loukili Jong Utrecht
16' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Diemers met assist van T. Tissoudali De Graafschap 1-0
27' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Diemers met assist van T. Tissoudali De Graafschap 2-0
38' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor S. Pattynama Jong Utrecht
43' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. van Mieghem met assist van F. Serrarens De Graafschap 3-0
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Hoogenhout voor J. van der Velden Jong Utrecht
52' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor T. Ozbozkurt Jong Utrecht
53' Penalty De Graafschap Penalty F. Serrarens De Graafschap 4-0
54' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Diemers met assist van T. Tissoudali De Graafschap 5-0
60' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Van der Meer voor S. Pattynama Jong Utrecht
60' Wissel De Graafschap Wissel K. van Diermen voor S. Nieuwpoort De Graafschap
68' Wissel De Graafschap Wissel Y. El Jebli voor F. Olijve De Graafschap
72' Wissel Jong Utrecht Wissel L. Dekkers voor M. Mallahi Jong Utrecht
80' Doelpunt De Graafschap Doelpunt T. Tissoudali De Graafschap 6-0
90' Doelpunt De Graafschap Doelpunt T. Tissoudali De Graafschap 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong Utrecht
Opstellingen De Graafschap - Jong Utrecht
De opstellingen van De Graafschap en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.