Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax (3-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 11 december 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Den Bosch het vrijdag 11 december 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax.

Via de FC Den Bosch - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Jong Ajax is geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 27e minuut dacht FC Den Bosch op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Havar. Helaas voor FC Den Bosch werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het FC Den Bosch dat via F. Zeldenrust dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Belterman dacht na 40 minuten te scoren voor FC Den Bosch, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Jong Ajax
3
0
LIVE FC Den Bosch - Jong Ajax 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Verlaan FC Den Bosch
24' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. El Mahdioui Jong Ajax
27' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt A. Havar FC Den Bosch
34' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor T. Lartey Sanniez Jong Ajax
35' Penalty FC Den Bosch Penalty F. Zeldenrust FC Den Bosch
40' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Belterman FC Den Bosch
46' Wissel Jong Ajax Wissel Z. El Azzouzi voor D. Bakker Jong Ajax
49' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. Slivka FC Den Bosch
56' Wissel Jong Ajax Wissel D. Mirani voor D. Dankerlui Jong Ajax
61' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Beekmans voor V. Slivka FC Den Bosch
80' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Pozder voor J. Thomassen FC Den Bosch
82' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Pozder FC Den Bosch
86' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. van Bruggen Jong Ajax
88' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor A. Havar FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong Ajax
Opstellingen FC Den Bosch - Jong Ajax

Voorbeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax

FC Den Bosch en Jong Ajax treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 23 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.