Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ (1-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 18 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Den Bosch het vrijdag 18 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Timmermans Infra Stadion De Vliert in 's-Hertogenbosch.

Via de FC Den Bosch - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Jong AZ is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Mert, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. Jong AZ kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. El Hasnaoui, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Jong AZ vervolgens op 1-2. Het was J. Helmer die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Jong AZ vergroot nadat V. Einarsson de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong AZ.

LIVE FC Den Bosch - Jong AZ 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt M. Mert met assist van N. Vossebelt FC Den Bosch 1-0
25' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor M. Deijl FC Den Bosch
29' Doelpunt Jong AZ Doelpunt A. El Hasnaoui Jong AZ 1-1
35' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Son FC Den Bosch
43' Penalty Jong AZ Penalty J. Helmer Jong AZ 1-2
55' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Kramer Jong AZ
70' Wissel FC Den Bosch Wissel Ronaldo voor S. Blummel FC Den Bosch
72' Wissel Jong AZ Wissel M. Hardijk voor A. El Hasnaoui Jong AZ
72' Wissel Jong AZ Wissel V. Einarsson voor M. Hoedemakers Jong AZ
75' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Brouwers voor N. Vossebelt FC Den Bosch
81' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Brouwers FC Den Bosch
84' Wissel FC Den Bosch Wissel B. Biemans voor J. Heymans FC Den Bosch
89' Doelpunt Jong AZ Doelpunt V. Einarsson Jong AZ 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong AZ
Opstellingen FC Den Bosch - Jong AZ

Voorbeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ

FC Den Bosch en Jong AZ treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.