Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Utrecht (1-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 13 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Den Bosch het vrijdag 13 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Utrecht (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Jong Utrecht is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Blummel, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Den Bosch.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Jong Utrecht
1
0
LIVE FC Den Bosch - Jong Utrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel met assist van M. Mert FC Den Bosch 1-0
29' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Hilterman Jong Utrecht
35' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Blummel FC Den Bosch
37' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor G. Troupee Jong Utrecht
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Z. Azizov voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
61' Wissel Jong Utrecht Wissel N. Venema voor M. van Rooijen Jong Utrecht
68' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor O. Velanas Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Tesselaar voor J. Hilterman Jong Utrecht
77' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Brouwers voor N. Vossebelt FC Den Bosch
79' Wissel Jong Utrecht Wissel L. Dekkers voor M. Peijnenburg Jong Utrecht
88' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Van der Sande voor D. Kaars FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong Utrecht
Opstellingen FC Den Bosch - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Den Bosch en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.