Nabeschouwing FC Den Bosch - RKC Waalwijk (0-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 23 februari 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Den Bosch het vrijdag 23 februari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - RKC Waalwijk (0-0)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Den Bosch en RKC Waalwijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. van der Winden in de 60e minuut, waardoor FC Den Bosch met een man minder kwam te staan. In de 80e minuut kreeg S. Greene van RKC Waalwijk voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor RKC Waalwijk de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 87e minuut moest RKC Waalwijk verder met een man minder nadat H. Mulder een rode kaart had gekregen. Het lukte FC Den Bosch in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. Qua balbezit waren FC Den Bosch en RKC Waalwijk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Freek Van Herk voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - RKC Waalwijk
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
2
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
90
101
Gevaarlijke aanvallen
92
61
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE FC Den Bosch - RKC Waalwijk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor G. Ndefe RKC Waalwijk
46' Wissel FC Den Bosch Wissel M. Deijl voor M. Andersson FC Den Bosch
60' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor E. Vaessen RKC Waalwijk
60' Rode kaart FC Den Bosch Rode kaart voor J. van der Winden FC Den Bosch
64' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor M. Mert FC Den Bosch
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel L. van Zundert voor M. Mezghrani RKC Waalwijk
76' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor S. Greene RKC Waalwijk
77' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Bolsius voor Z. Azizov FC Den Bosch
80' Tweede gele kaart RKC Waalwijk Tweede gele kaart voor S. Greene RKC Waalwijk
86' Wissel RKC Waalwijk Wissel O. Kokcu voor S. Bakari RKC Waalwijk
87' Rode kaart RKC Waalwijk Rode kaart voor H. Mulder RKC Waalwijk
90' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Kersten FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - RKC Waalwijk
Opstellingen FC Den Bosch - RKC Waalwijk
De opstellingen van FC Den Bosch en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Den Bosch
# Speler Pos.
21 Nick Leijten K
23 Konrad Sikking K
2 Kahraman Demirtaş V
19 Mats Deijl M
35 Kevin Felida M
9 Dennis Kaars A
17 Oussama Bouyaghlafen A
37 Don Bolsius A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - RKC Waalwijk

FC Den Bosch en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en RKC Waalwijk in de Eerste Divisie vond plaats op 8 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 3
Winst RKC Waalwijk 2
Gelijkspel 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 10e positie staat, terwijl we RKC Waalwijk terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Den Bosch - RKC Waalwijk Opstelling FC Den Bosch Opstelling RKC Waalwijk Live FC Den Bosch - RKC Waalwijk Live FC Den Bosch - RKC Waalwijk kijken FC Den Bosch - RKC Waalwijk kijken Live FC Den Bosch - RKC Waalwijk stream FC Den Bosch - RKC Waalwijk Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - RKC Waalwijk Uitslag FC Den Bosch - RKC Waalwijk Statistieken FC Den Bosch - RKC Waalwijk Eerste Divisie 2017/2018 FC Den Bosch - RKC Waalwijk wedden FC Den Bosch - RKC Waalwijk gokken FC Den Bosch - RKC Waalwijk Unibet