Nabeschouwing FC Dordrecht - Almere City (1-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 15 september 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Dordrecht het vrijdag 15 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Almere City (1-1)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Dordrecht en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Calcan, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. Almere City kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Valpoort, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Dordrecht - Almere City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Calcan met assist van R. Mutzers FC Dordrecht 1-0
46' Wissel Almere City Wissel L. Owusu voor K. van Buuren Almere City
54' Doelpunt Almere City Doelpunt A. Valpoort met assist van A. Vaarnold Almere City 1-1
58' Gele kaart Almere City Gele kaart voor E. Walian Almere City
64' Wissel Almere City Wissel D. van der Heiden voor E. Walian Almere City
67' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Groothusen voor J. Arias FC Dordrecht
73' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Vleugels FC Dordrecht
75' Gele kaart Almere City Gele kaart voor K. Brands Almere City
77' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor K. Brands Almere City
79' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Roshanali voor J. Vleugels FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Almere City
Opstellingen FC Dordrecht - Almere City

Voorbeschouwing FC Dordrecht - Almere City

FC Dordrecht en Almere City treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 13 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is FC Dordrecht favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 12
Winst Almere City 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 15e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 11e plaats.