Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Eindhoven (4-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 6 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Dordrecht het vrijdag 6 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Eindhoven (4-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en FC Eindhoven is geëindigd in een 4-3 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Mutzers, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat FC Dordrecht via D. Mahmudov op 2-0 kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van FC Dordrecht, waarmee J. Arias zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. Lieder zette FC Eindhoven even later op 3-1 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 63e minuut nadat R. Mutzers namens FC Dordrecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 80e minuut was het D. Van Vaerenbergh van FC Eindhoven wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens FC Eindhoven mocht H. Matthys in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-3 eindstand in het voordeel van FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - FC Eindhoven 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Mutzers met assist van D. Mahmudov FC Dordrecht 1-0
35' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor T. Horsten FC Eindhoven
43' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor T. Hooyberghs FC Eindhoven
43' Penalty FC Dordrecht Penalty D. Mahmudov FC Dordrecht 2-0
46' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor E. Kabangu FC Eindhoven
46' Wissel FC Eindhoven Wissel K. De Silva voor F. Deschilder FC Eindhoven
52' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Arias FC Dordrecht 3-0
58' Penalty FC Eindhoven Penalty M. Lieder FC Eindhoven 3-1
58' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Amevor FC Dordrecht
63' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Mutzers met assist van J. Arias FC Dordrecht 4-1
66' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Van de Velde voor T. Kada FC Eindhoven
73' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Van Vaerenbergh voor T. Horsten FC Eindhoven
77' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Bakker voor G. Hamer FC Dordrecht
80' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt D. Van Vaerenbergh FC Eindhoven 4-2
85' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. van Landschoot FC Eindhoven
86' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor FC Eindhoven
89' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt H. Matthys met assist van K. De Silva FC Eindhoven 4-3
89' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Fij FC Dordrecht
91' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Bliek voor D. Mahmudov FC Dordrecht
93' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor T. Swinnen FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Eindhoven
Opstellingen FC Dordrecht - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.