Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong PSV (2-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 22 december 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Dordrecht het vrijdag 22 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong PSV (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Statia zette Jong PSV op een 0-1 voorsprong in de 5e minuut van de wedstrijd. Jong PSV vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lonwijk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist FC Dordrecht de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. L. Duarte Lopes.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Jong PSV vergroot nadat D. Malen de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Dordrecht dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. L. Duarte Lopes de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stan Teuben bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE FC Dordrecht - Jong PSV 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Eigen doelpunt Jong PSV Eigen doelpunt L. Statia Jong PSV 0-1
12' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Lonwijk met assist van Mauro Junior Jong PSV 0-2
21' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Menezes voor D. Bakker FC Dordrecht
42' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Amevor FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Rosenthal voor M. Amevor FC Dordrecht
62' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. L. Duarte Lopes FC Dordrecht 1-2
64' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor L. Statia FC Dordrecht
65' Wissel Jong PSV Wissel M. H. Armand Soulas voor A. Obispo Jong PSV
65' Wissel Jong PSV Wissel M. Verreth voor Mauro Junior Jong PSV
69' Wissel FC Dordrecht Wissel G. Santos voor D. Mahmudov FC Dordrecht
70' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Bliek FC Dordrecht
74' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Malen met assist van D. Rigo Jong PSV 1-3
80' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Rigo Jong PSV
89' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. L. Duarte Lopes FC Dordrecht 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong PSV
Opstellingen FC Dordrecht - Jong PSV
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Jong PSV

FC Dordrecht en Jong PSV treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 10 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Dordrecht als Jong PSV wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 3
Winst Jong PSV 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 15e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.