Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (2-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 26 januari 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Dordrecht het vrijdag 26 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Janssen in de 14e minuut, waardoor TOP Oss met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 15e minuut voor dat FC Dordrecht via J. Arias op 1-0 kwam te staan. In de 63e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Mahmudov van FC Dordrecht die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

In de 85e minuut werd T. Groothusen van FC Dordrecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Dordrecht het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - TOP Oss 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Rode kaart TOP Oss Rode kaart voor D. Janssen TOP Oss
15' Penalty FC Dordrecht Penalty J. Arias FC Dordrecht 1-0
48' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
63' Penalty FC Dordrecht Penalty D. Mahmudov FC Dordrecht 2-0
68' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. van der Venne TOP Oss
68' Wissel TOP Oss Wissel H. Dogan voor I. Bakx TOP Oss
72' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Amevor voor J. Bliek FC Dordrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Groothusen voor D. Mahmudov FC Dordrecht
76' Wissel TOP Oss Wissel R. Oratmangoen voor R. van der Venne TOP Oss
85' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor T. Groothusen FC Dordrecht
90' Wissel TOP Oss Wissel F. Adarabioyo voor N. Fleuren TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - TOP Oss
Opstellingen FC Dordrecht - TOP Oss
De opstellingen van FC Dordrecht en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.