Nabeschouwing FC Eindhoven - NEC (3-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Eindhoven het vrijdag 30 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - NEC (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en NEC is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Kabangu, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Kabangu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee K. De Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 84 minuten deed A. Achahbar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van NEC werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk NEC dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat W. Golla de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Siemen Mulder bij een 3-2 eindstand in het voordeel van FC Eindhoven.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - NEC
Goals
3
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
78
90
Gevaarlijke aanvallen
29
43
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE FC Eindhoven - NEC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van T. Van de Velde FC Eindhoven 1-0
13' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Joppen NEC
42' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van T. Van de Velde FC Eindhoven 2-0
46' Wissel NEC Wissel M. Rayhi voor S. Langil NEC
56' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Achenteh FC Eindhoven
60' Wissel NEC Wissel S. Braken voor M. Dijkstra NEC
60' Wissel NEC Wissel M. Heinloth voor G. Joppen NEC
67' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Van Vaerenbergh voor J. Thomas FC Eindhoven
72' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Rayhi NEC
76' Wissel FC Eindhoven Wissel K. De Silva voor T. Van de Velde FC Eindhoven
82' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt K. De Silva met assist van R. Achenteh FC Eindhoven 3-0
84' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van A. Groeneveld NEC 3-1
90' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Horsten voor R. Achenteh FC Eindhoven
93' Doelpunt NEC Doelpunt W. Golla NEC 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - NEC
Opstellingen FC Eindhoven - NEC
De opstellingen van FC Eindhoven en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - NEC

FC Eindhoven en NEC treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 1 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 2 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor FC Eindhoven. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 1
Winst NEC 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 18e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Eindhoven - NEC Opstelling FC Eindhoven Opstelling NEC Live FC Eindhoven - NEC Live FC Eindhoven - NEC kijken FC Eindhoven - NEC kijken Live FC Eindhoven - NEC stream FC Eindhoven - NEC Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - NEC Uitslag FC Eindhoven - NEC Statistieken FC Eindhoven - NEC Eerste Divisie 2017/2018 FC Eindhoven - NEC wedden FC Eindhoven - NEC gokken FC Eindhoven - NEC Unibet