Nabeschouwing FC Eindhoven - Sparta Rotterdam (1-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 22 januari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Eindhoven het vrijdag 22 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de FC Eindhoven - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Sparta Rotterdam (1-1)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Sparta Rotterdam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 28e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van P. van Moorsel. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het FC Eindhoven dat via J. Caenepeel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Sparta Rotterdam
1
1
LIVE FC Eindhoven - Sparta Rotterdam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt P. van Moorsel Sparta Rotterdam
43' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor T. Swinnen FC Eindhoven
55' Penalty FC Eindhoven Penalty J. Caenepeel FC Eindhoven
58' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Sanusi Sparta Rotterdam
66' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. Koç FC Eindhoven
66' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Dougall Sparta Rotterdam
70' Wissel FC Eindhoven Wissel I. Rossen voor M. Massop FC Eindhoven
74' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor F. Deschilder FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel W. Vink voor A. Koç FC Eindhoven
77' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. MacDonald voor L. Brogno Sparta Rotterdam
84' Wissel FC Eindhoven Wissel R. van Hout voor A. van den Hurk FC Eindhoven
84' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Stokkers voor M. Breuer Sparta Rotterdam
91' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Dijkstra Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Sparta Rotterdam
Opstellingen FC Eindhoven - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Sparta Rotterdam

FC Eindhoven en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 21 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Eindhoven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.