Nabeschouwing FC Emmen - Almere City (5-6) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 26 februari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Emmen het vrijdag 26 februari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Almere City (5-6)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en Almere City is geëindigd in een 5-6 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kip. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut moest K. Ramsteijn van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Almere City verder met een speler minder. M. Kolder dacht na 16 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 34e minuut scoorde FC Emmen via M. Kolder, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 41e minuut werd J. Streutker van FC Emmen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Emmen met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 42e minuut scoorde R. Kip namens Almere City. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 46e minuut leek P. van Amersfoort te scoren voor Almere City, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 51e minuut leek P. van Amersfoort te scoren voor Almere City, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 64e minuut leek R. Gyasi te scoren voor FC Emmen, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-6 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Almere City
5
6
LIVE FC Emmen - Almere City 5-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Kip Almere City
15' Rode kaart Almere City Rode kaart voor K. Ramsteijn Almere City
16' Penalty FC Emmen Penalty M. Kolder FC Emmen
32' Wissel FC Emmen Wissel F. Olijve voor J. Mannes FC Emmen
34' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Kolder FC Emmen
41' Rode kaart FC Emmen Rode kaart voor J. Streutker FC Emmen
42' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Kip Almere City
46' Doelpunt Almere City Doelpunt P. van Amersfoort Almere City
46' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Jallo FC Emmen
51' Doelpunt Almere City Doelpunt P. van Amersfoort Almere City
56' Gele kaart Almere City Gele kaart voor P. Rosario Almere City
58' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor M. Seip FC Emmen
64' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Gyasi FC Emmen
65' Wissel FC Emmen Wissel R. ten Voorde voor R. Gyasi FC Emmen
66' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor T. Siekman FC Emmen
68' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Kip Almere City
68' Wissel Almere City Wissel J. Vet voor N. Mamedov Almere City
83' Doelpunt FC Emmen Doelpunt E. Danso FC Emmen
84' Doelpunt FC Emmen Doelpunt B. Deul FC Emmen
90' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Almere City
Opstellingen FC Emmen - Almere City

Voorbeschouwing FC Emmen - Almere City

FC Emmen en Almere City treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 2 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 8 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor FC Emmen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.