Nabeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht (1-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Emmen het vrijdag 30 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Mahmudov, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. FC Dordrecht vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mutzers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van FC Dordrecht, waarmee R. Mutzers zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed Y. Loen iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Emmen werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor FC Emmen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Dordrecht.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - FC Dordrecht
Goals
1
3
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
77
55
Gevaarlijke aanvallen
74
51
Corners
4
1
Wissels
3
2
LIVE FC Emmen - FC Dordrecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Mahmudov met assist van T. Kok FC Dordrecht 0-1
12' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Mutzers FC Dordrecht 0-2
22' Wissel FC Emmen Wissel N. Aslanyan-Mamedov voor M. Bilate FC Emmen
51' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Mutzers met assist van G. Hamer FC Dordrecht 0-3
57' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor N. Aslanyan-Mamedov FC Emmen
65' Wissel FC Emmen Wissel Dallinga voor C. Peters FC Emmen
67' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor N. Aslanyan-Mamedov FC Emmen
75' Wissel FC Dordrecht Wissel R. van de Merwe voor Y. Boumediene FC Dordrecht
79' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Y. Loen FC Emmen 1-3
84' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Alkan voor D. Mahmudov FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - FC Dordrecht
Opstellingen FC Emmen - FC Dordrecht
De opstellingen van FC Emmen en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Dordrecht
# Speler Pos.
1 Bryan Janssen K
2 Antonio Stankov V
5 Daniël Breedijk V
20 Kino Delorge V
12 Thomas Kok V
17 Julius Bliek V
6 Gustavo Hamer M
10 Denis Mahmudov A
21 Yahya Boumediene A
24 Andreas Calcan A
11 Robert Mutzers A
Wissels FC Dordrecht
# Speler Pos.
13 Menno Bergsen K
4 Erol Erdal Alkan V
15 Karim Bannani V
23 Danny Bakker M
8 Tom Rosenthal M
7 Terence Groothusen A
18 Rayvano van de Merwe A
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht

FC Emmen en FC Dordrecht treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 1 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 10 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor FC Emmen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 6
Winst FC Dordrecht 10
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 5e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - FC Dordrecht Opstelling FC Emmen Opstelling FC Dordrecht Live FC Emmen - FC Dordrecht Live FC Emmen - FC Dordrecht kijken FC Emmen - FC Dordrecht kijken Live FC Emmen - FC Dordrecht stream FC Emmen - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht Uitslag FC Emmen - FC Dordrecht Statistieken FC Emmen - FC Dordrecht Eerste Divisie 2017/2018 FC Emmen - FC Dordrecht wedden FC Emmen - FC Dordrecht gokken FC Emmen - FC Dordrecht Unibet