Nabeschouwing FC Emmen - FC Volendam (2-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 6 april 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Emmen het vrijdag 6 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Volendam (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 2-3 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door G. Smal, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. FC Emmen kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Veldmate, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette G. Vlak zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Volendam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Peters de 2-2 maakte voor FC Emmen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Volendam dat in de 66e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Stroo de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van FC Volendam.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - FC Volendam
Goals
2
3
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
69
49
Gevaarlijke aanvallen
68
45
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE FC Emmen - FC Volendam 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt FC Volendam Doelpunt G. Smal FC Volendam 0-1
36' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Veldmate met assist van Y. Loen FC Emmen 1-1
43' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Plat FC Volendam
44' Doelpunt FC Volendam Doelpunt G. Vlak met assist van T. Evers FC Volendam 1-2
48' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Klinkenberg FC Volendam
49' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Tol FC Volendam
55' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Peters FC Emmen 2-2
56' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Gronsveld FC Emmen
61' Wissel FC Volendam Wissel J. Veerman voor Plat FC Volendam
66' Doelpunt FC Volendam Doelpunt E. Stroo FC Volendam 2-3
68' Wissel FC Volendam Wissel P. Kok voor N. Doodeman FC Volendam
77' Wissel FC Emmen Wissel Dallinga voor S. Gronsveld FC Emmen
77' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor E. Stroo FC Volendam
85' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor H. B. Moussa FC Emmen
88' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor K. Visser FC Volendam
88' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - FC Volendam
Opstellingen FC Emmen - FC Volendam
De opstellingen van FC Emmen en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Hobie Verhulst K
2 Ties Evers V
4 Daan Klinkenberg V
3 Marco Tol V
6 Alex Plat V
5 Gijs Smal V
10 Kevin Visser M
8 Gerry Vlak M
11 Anthony Berenstein A
7 Nick Doodeman A
9 Enzo Stroo A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
16 Mitchel Michaelis K
13 Mohamed Betti V
12 Paul Kok V
15 Joey Veerman M
19 Kay Tejan M
14 Henny Schilder M
17 Nick Runderkamp M
18 Teije ten Den A
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Volendam

FC Emmen en FC Volendam treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 24 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 23 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Emmen als FC Volendam wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 10
Winst FC Volendam 10
Gelijkspel 3
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 5e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - FC Volendam Opstelling FC Emmen Opstelling FC Volendam Live FC Emmen - FC Volendam Live FC Emmen - FC Volendam kijken FC Emmen - FC Volendam kijken Live FC Emmen - FC Volendam stream FC Emmen - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - FC Volendam Uitslag FC Emmen - FC Volendam Statistieken FC Emmen - FC Volendam Eerste Divisie 2017/2018 FC Emmen - FC Volendam wedden FC Emmen - FC Volendam gokken FC Emmen - FC Volendam Unibet