Nabeschouwing FC Emmen - Go Ahead Eagles (4-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 16 oktober 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Emmen het vrijdag 16 oktober 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Go Ahead Eagles (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Zwarthoed in de 13e minuut, waardoor Go Ahead Eagles met een man minder kwam te staan. In de 28e minuut was het FC Emmen dat via J. Mannes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Kolder dacht na 37 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde Go Ahead Eagles via L. de Kogel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist FC Emmen via G. Jallo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde M. Kolder namens FC Emmen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Go Ahead Eagles
4
1
LIVE FC Emmen - Go Ahead Eagles 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor T. Zwarthoed Go Ahead Eagles
16' Wissel Go Ahead Eagles Wissel E. Cummins voor T. Daemen Go Ahead Eagles
17' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Duits Go Ahead Eagles
28' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Mannes FC Emmen
37' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Kolder FC Emmen
44' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. de Kogel Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Rijsdijk voor S. Duits Go Ahead Eagles
50' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor K. Teijsse Go Ahead Eagles
54' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
60' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Nieuwpoort Go Ahead Eagles
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Lambooij voor S. Nieuwpoort Go Ahead Eagles
63' Doelpunt FC Emmen Doelpunt G. Jallo FC Emmen
69' Wissel FC Emmen Wissel R. ten Voorde voor B. Deul FC Emmen
84' Wissel FC Emmen Wissel J. Baric voor E. Danso FC Emmen
89' Wissel FC Emmen Wissel B. de Groot voor J. Mannes FC Emmen
93' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Kolder FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Emmen - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing FC Emmen - Go Ahead Eagles

FC Emmen en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 8 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Emmen als Go Ahead Eagles wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.