Nabeschouwing FC Emmen - Jong Ajax (2-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 15 december 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Emmen het vrijdag 15 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Jong Ajax (2-2)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Emmen en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van K. Veendorp zette Jong Ajax op een 0-1 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. FC Emmen kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Peters, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette M. Hemmen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Lang de 2-2 maakte voor Jong Ajax. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Emmen - Jong Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Jong Ajax Eigen doelpunt K. Veendorp Jong Ajax 0-1
14' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Peters FC Emmen 1-1
41' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Hemmen met assist van G. Bijl FC Emmen 2-1
46' Wissel Jong Ajax Wissel N. Lang voor Z. Flemming Jong Ajax
46' Wissel FC Emmen Wissel Y. Loen voor J. Veldmate FC Emmen
51' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
74' Wissel Jong Ajax Wissel K. Sierhuis voor D. de Wit Jong Ajax
78' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Lang met assist van M. Cassierra Jong Ajax 2-2
79' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor C. Nunnely Jong Ajax
82' Wissel FC Emmen Wissel A. Jansen voor M. Hemmen FC Emmen
83' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor K. Veendorp FC Emmen
83' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor M. Bakker Jong Ajax
85' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor A. Bannink FC Emmen
86' Wissel FC Emmen Wissel O. Haydary voor C. Peters FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Jong Ajax
Opstellingen FC Emmen - Jong Ajax
De opstellingen van FC Emmen en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Emmen - Jong Ajax

FC Emmen en Jong Ajax treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 13 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 3
Winst Jong Ajax 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 6e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.