Nabeschouwing FC Emmen - Jong Ajax (4-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 27 november 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Emmen het vrijdag 27 november 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Jong Ajax (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en Jong Ajax is geëindigd in een 4-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. ten Voorde. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Jong Ajax dat via D. Bakker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Danso dacht na 18 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 26e minuut scoorde Jong Ajax via S. Hendriks, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist FC Emmen via B. Deul de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 53e minuut scoorde R. Gyasi namens FC Emmen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Jong Ajax
4
2
LIVE FC Emmen - Jong Ajax 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. ten Voorde FC Emmen
8' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Bakker Jong Ajax
18' Doelpunt FC Emmen Doelpunt E. Danso FC Emmen
26' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hendriks Jong Ajax
50' Doelpunt FC Emmen Doelpunt B. Deul FC Emmen
53' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Gyasi FC Emmen
61' Wissel Jong Ajax Wissel P. Clement voor D. Bakker Jong Ajax
64' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Seip FC Emmen
69' Wissel Jong Ajax Wissel D. Warmerdam voor D. Mirani Jong Ajax
73' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor G. Jallo FC Emmen
76' Wissel FC Emmen Wissel M. Kolder voor R. Gyasi FC Emmen
76' Wissel Jong Ajax Wissel Z. El Azzouzi voor L. Owusu Jong Ajax
87' Wissel FC Emmen Wissel D. Kwee voor E. Danso FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Jong Ajax
Opstellingen FC Emmen - Jong Ajax

Voorbeschouwing FC Emmen - Jong Ajax

FC Emmen en Jong Ajax treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 13 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.