Nabeschouwing FC Emmen - NAC Breda (1-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 15 februari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Emmen het maandag 15 februari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - NAC Breda (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en NAC Breda is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kolder. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut moest K. van der Weg van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest NAC Breda verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - NAC Breda
1
0
LIVE FC Emmen - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Verbeek NAC Breda
45' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Pedro NAC Breda
55' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Kolder FC Emmen
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. van Diermen NAC Breda
63' Wissel NAC Breda Wissel L. Duarte voor U. Matič NAC Breda
72' Wissel FC Emmen Wissel R. ten Voorde voor M. Kolder FC Emmen
74' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor K. van der Weg NAC Breda
77' Wissel FC Emmen Wissel J. Mulder voor T. Overtoom FC Emmen
79' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Rozema FC Emmen
85' Wissel NAC Breda Wissel H. Borahsasar voor D. Verbeek NAC Breda
87' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Gyasi FC Emmen
88' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor R. Gyasi FC Emmen
91' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. ten Voorde FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - NAC Breda
Opstellingen FC Emmen - NAC Breda

Voorbeschouwing FC Emmen - NAC Breda

FC Emmen en NAC Breda treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 18 september 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.