Nabeschouwing FC Emmen - NEC (1-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 2 februari 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Emmen het vrijdag 2 februari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - NEC (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en NEC is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Bannink, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Emmen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Emmen.

LIVE FC Emmen - NEC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink met assist van A. Jansen FC Emmen 1-0
40' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Groeneveld NEC
54' Wissel FC Emmen Wissel M. Chacon voor A. Bannink FC Emmen
57' Wissel NEC Wissel S. Braken voor A. Groeneveld NEC
60' Gele kaart NEC Gele kaart voor W. Golla NEC
80' Wissel NEC Wissel J. Schuurman voor M. Rayhi NEC
82' Wissel FC Emmen Wissel H. Bos voor H. B. Moussa FC Emmen
85' Gele kaart NEC Gele kaart voor F. Kadioglu NEC
86' Wissel FC Emmen Wissel J. Lima voor C. Peters FC Emmen
88' Wissel NEC Wissel K. Jansen voor T. van de Pavert NEC
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - NEC
Opstellingen FC Emmen - NEC
De opstellingen van FC Emmen en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Emmen - NEC

FC Emmen en NEC treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 15 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 2 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Emmen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 0
Winst NEC 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 7e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 1e plaats.