Nabeschouwing FC Emmen - SC Cambuur (2-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 6 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Emmen het vrijdag 6 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - SC Cambuur (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en SC Cambuur is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Peters, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Haydary op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Emmen.

LIVE FC Emmen - SC Cambuur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Peters met assist van O. Haydary FC Emmen 1-0
46' Wissel SC Cambuur Wissel X. Houtkoop voor R. Kip SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor M. Schils SC Cambuur
72' Doelpunt FC Emmen Doelpunt O. Haydary FC Emmen 2-0
73' Wissel SC Cambuur Wissel N. Robertha voor J. Mathieu SC Cambuur
81' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor Y. Loen FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - SC Cambuur
Opstellingen FC Emmen - SC Cambuur
De opstellingen van FC Emmen en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Emmen - SC Cambuur

FC Emmen en SC Cambuur treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 31 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 11 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor FC Emmen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 6
Winst SC Cambuur 11
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 9e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 10e plaats.