Nabeschouwing FC Emmen - VVV Venlo (1-4) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 18 december 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Emmen het vrijdag 18 december 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - VVV Venlo (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en VVV Venlo is geëindigd in een 1-4 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Seuntjens. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het FC Emmen dat via M. Kolder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut kreeg T. Siekman van FC Emmen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Emmen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 69e minuut scoorde VVV-Venlo via J. Opoku, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist VVV-Venlo via T. Hunte de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde R. Seuntjens namens VVV-Venlo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - VVV Venlo
1
4
LIVE FC Emmen - VVV Venlo 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Seuntjens VVV-Venlo
30' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor D. Kwee FC Emmen
38' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor T. Siekman FC Emmen
40' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor L. Resida VVV-Venlo
42' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Kolder FC Emmen
56' Tweede gele kaart FC Emmen Tweede gele kaart voor T. Siekman FC Emmen
61' Wissel FC Emmen Wissel B. de Groot voor M. Kolder FC Emmen
65' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Bourdouxhe voor N. Fleuren VVV-Venlo
69' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku VVV-Venlo
72' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor L. Resida VVV-Venlo
80' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Hunte VVV-Venlo
81' Wissel FC Emmen Wissel A. Hagenauw voor J. Streutker FC Emmen
83' Wissel FC Emmen Wissel J. Mulder voor R. ten Voorde FC Emmen
86' Wissel VVV-Venlo Wissel Q. Kruijsen voor G. Nijholt VVV-Venlo
91' Penalty VVV-Venlo Penalty R. Seuntjens VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - VVV Venlo
Opstellingen FC Emmen - VVV Venlo

Voorbeschouwing FC Emmen - VVV Venlo

FC Emmen en VVV Venlo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 30 januari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 7 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Emmen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.