Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles (4-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Zondag 28 januari 2018 - 14:30 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Volendam het zondag 28 januari 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles (4-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 4-3 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door K. Visser, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Stroo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Go Ahead Eagles de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Hendriks.

Na 55 minuten was het T. Evers die de bal in eigen doel werkte, waardoor Go Ahead Eagles op 2-2 kwam te staan. Go Ahead Eagles leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 63 minuten op voorsprong na een goal van S. Beltrame: 2-3. In de 70e minuut was het R. Antwi die FC Volendam weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat FC Volendam aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd E. Stroo die in de 85e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van FC Volendam.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Go Ahead Eagles
Goals
4
3
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
98
121
Gevaarlijke aanvallen
84
69
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE FC Volendam - Go Ahead Eagles 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt FC Volendam Doelpunt K. Visser met assist van E. Schouten FC Volendam 1-0
31' Doelpunt FC Volendam Doelpunt E. Stroo met assist van E. Schouten FC Volendam 2-0
36' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van J. Suk Go Ahead Eagles 2-1
43' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor R. Antwi FC Volendam
43' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor H. Verhulst FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel H. Schilder voor E. Schouten FC Volendam
48' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Buwalda Go Ahead Eagles
55' Eigen doelpunt Go Ahead Eagles Eigen doelpunt T. Evers Go Ahead Eagles 2-2
57' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Dekker Go Ahead Eagles
62' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Andrade voor T. Dekker Go Ahead Eagles
62' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor N. Runderkamp FC Volendam
63' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Beltrame met assist van J. Suk Go Ahead Eagles 2-3
70' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Antwi met assist van N. Doodeman FC Volendam 3-3
73' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Soumaoro voor A. Nemane Go Ahead Eagles
84' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor G. Vlak FC Volendam
85' Doelpunt FC Volendam Doelpunt E. Stroo FC Volendam 4-3
89' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor L. Opdam Go Ahead Eagles
90' Wissel FC Volendam Wissel P. Kok voor K. Visser FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Volendam - Go Ahead Eagles
De opstellingen van FC Volendam en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Hobie Verhulst K
2 Ties Evers V
3 Erik Schouten V
4 Daan Klinkenberg V
5 Gijs Smal V
10 Kevin Visser M
8 Nick Runderkamp M
6 Joey Veerman M
11 Rodney Antwi A
7 Nick Doodeman A
9 Enzo Stroo A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
16 Jordi van Stappershoef K
15 Alex Plat V
13 Paul Kok V
12 Henny Schilder M
14 Gerry Vlak M
18 Luís Pedro A
17 Teije ten Den A
Voorbeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles

FC Volendam en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 8 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Go Ahead Eagles slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 8
Winst Go Ahead Eagles 6
Gelijkspel 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 16e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Volendam - Go Ahead Eagles Opstelling FC Volendam Opstelling Go Ahead Eagles Live FC Volendam - Go Ahead Eagles Live FC Volendam - Go Ahead Eagles kijken FC Volendam - Go Ahead Eagles kijken Live FC Volendam - Go Ahead Eagles stream FC Volendam - Go Ahead Eagles Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles Uitslag FC Volendam - Go Ahead Eagles Statistieken FC Volendam - Go Ahead Eagles Eerste Divisie 2017/2018 FC Volendam - Go Ahead Eagles wedden FC Volendam - Go Ahead Eagles gokken FC Volendam - Go Ahead Eagles Unibet