Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (1-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 3 november 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Volendam het vrijdag 3 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Jong PSV is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door D. Klinkenberg, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Jong PSV dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Volendam uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE FC Volendam - Jong PSV 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel FC Volendam Wissel D. Klinkenberg voor E. Schouten FC Volendam
58' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Klinkenberg FC Volendam 1-0
65' Wissel Jong PSV Wissel D. Malen voor Mauro Junior Jong PSV
71' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. van Vlerken Jong PSV
73' Wissel FC Volendam Wissel R. El Hamdi voor Plat FC Volendam
74' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor R. Antwi FC Volendam
76' Wissel Jong PSV Wissel P. Rommens voor P. Rosario Jong PSV
84' Wissel FC Volendam Wissel A. Ulusoy voor N. Runderkamp FC Volendam
85' Wissel Jong PSV Wissel N. Laursen voor L. Duarte Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong PSV
Opstellingen FC Volendam - Jong PSV
De opstellingen van FC Volendam en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.