Nabeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap (0-4) || Eerste Divisie 2017/2018

Zondag 4 maart 2018 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Go Ahead Eagles het zondag 4 maart 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap (0-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 0-4 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. van Mieghem, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Olijve op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van De Graafschap, waarmee T. Tissoudali zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor De Graafschap in de 72e minuut, nadat F. Serrarens de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor De Graafschap.

LIVE Go Ahead Eagles - De Graafschap 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Buwalda Go Ahead Eagles
16' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. van Mieghem met assist van J. Tutuarima De Graafschap 0-1
23' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor L. Opdam Go Ahead Eagles
25' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Tissoudali De Graafschap
26' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
50' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor B. Andrade Go Ahead Eagles
56' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Olijve met assist van T. Tissoudali De Graafschap 0-2
65' Doelpunt De Graafschap Doelpunt T. Tissoudali met assist van D. van Mieghem De Graafschap 0-3
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Stans voor R. Buwalda Go Ahead Eagles
72' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Serrarens met assist van M. Diemers De Graafschap 0-4
76' Wissel De Graafschap Wissel Y. El Jebli voor T. Tissoudali De Graafschap
77' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. Nieuwpoort De Graafschap
84' Wissel De Graafschap Wissel S. Ars voor F. Serrarens De Graafschap
84' Wissel De Graafschap Wissel A. Driver voor J. Tutuarima De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - De Graafschap
Opstellingen Go Ahead Eagles - De Graafschap
De opstellingen van Go Ahead Eagles en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.