Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard (0-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 6 april 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 6 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door P. Schuurs, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fortuna Sittard.

LIVE Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor L. Kojic Fortuna Sittard
15' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt P. Schuurs Fortuna Sittard 0-1
43' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Andrade Go Ahead Eagles
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel D. Saddiki voor L. Hutten Fortuna Sittard
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Groenbast voor M. Savastano Go Ahead Eagles
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Beltrame voor B. Andrade Go Ahead Eagles
69' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Ospitalieri voor C. Essers Fortuna Sittard
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor D. Hettinga Go Ahead Eagles
76' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Vidigal voor L. Kojic Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
Opstellingen Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard

Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard in de Eerste Divisie vond plaats op 24 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Fortuna Sittard slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 10
Winst Fortuna Sittard 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 16e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 1e plaats.