Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax (2-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 18 september 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 18 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Jong Ajax is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van T. ten Den. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Go Ahead Eagles dat via T. ten Den dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jong Ajax
2
0
LIVE Go Ahead Eagles - Jong Ajax 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. ten Den voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
31' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. ten Den Go Ahead Eagles
54' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Wolters Go Ahead Eagles
62' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. ten Den Go Ahead Eagles
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Rijsdijk voor R. Wolters Go Ahead Eagles
65' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Mahdioui voor A. Nouri Jong Ajax
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Daemen voor S. Duits Go Ahead Eagles
82' Wissel Jong Ajax Wissel E. Acolatse voor V. Černý Jong Ajax
82' Wissel Jong Ajax Wissel Z. El Azzouzi voor R. Murić Jong Ajax