Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV (1-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 15 januari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 15 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van L. de Kogel. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Jong PSV dat via S. Bergwijn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Vloet dacht na 58 minuten te scoren voor Jong PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jong PSV
1
2
LIVE Go Ahead Eagles - Jong PSV 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. de Kogel Go Ahead Eagles
32' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor H. Hermannsson Jong PSV
36' Doelpunt Jong PSV Doelpunt S. Bergwijn Jong PSV
43' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Leemans Jong PSV
58' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Vloet Jong PSV
62' Wissel Jong PSV Wissel A. Loof voor M. Koch Jong PSV
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. ten Den voor S. Nieuwpoort Go Ahead Eagles
77' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Alberto Jong PSV
83' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Teijsse voor J. Rijsdijk Go Ahead Eagles
84' Wissel Jong PSV Wissel Albert Thór Gudmundsson voor K. Paal Jong PSV
92' Wissel Jong PSV Wissel O. Rommens voor A. Boljević Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Jong PSV
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong PSV

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV

Go Ahead Eagles en Jong PSV treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 10 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.