Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Telstar (5-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Zondag 16 augustus 2015 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Go Ahead Eagles het zondag 16 augustus 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Telstar (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Telstar is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van L. de Kogel. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Go Ahead Eagles dat via L. de Kogel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut moest Telstar verder met een man minder nadat F. Korpershoek een rode kaart had gekregen. Het lukte Go Ahead Eagles in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 70e minuut scoorde Go Ahead Eagles via M. Hamdaoui, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Go Ahead Eagles via O. Džepar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut scoorde K. Teijsse namens Go Ahead Eagles. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Telstar
5
0
LIVE Go Ahead Eagles - Telstar 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. de Kogel Go Ahead Eagles
17' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. van Berkel Telstar
18' Penalty Go Ahead Eagles Penalty L. de Kogel Go Ahead Eagles
22' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. Valies Telstar
29' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Correia Telstar
56' Wissel Telstar Wissel L. Abdulahi voor C. Valies Telstar
58' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Duits Go Ahead Eagles
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor S. Duits Go Ahead Eagles
66' Rode kaart Telstar Rode kaart voor F. Korpershoek Telstar
68' Wissel Telstar Wissel B. Ottenhoff voor K. van Essen Telstar
70' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Hamdaoui Go Ahead Eagles
73' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. ten Den voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
73' Wissel Telstar Wissel D. Mijnders voor M. Ajnane Telstar
76' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt O. Džepar Go Ahead Eagles
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Schalk voor M. Hamdaoui Go Ahead Eagles
87' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt K. Teijsse Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Telstar
Opstellingen Go Ahead Eagles - Telstar

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Telstar

Go Ahead Eagles en Telstar treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 1 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.