Nabeschouwing Helmond Sport - Almere City (1-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 26 januari 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Helmond Sport het vrijdag 26 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Almere City (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-2 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door G. Hiwat, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Almere City kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. van der Heiden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut kreeg M. van Heugten van Helmond Sport voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Helmond Sport de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat C. MacIntosh namens Almere City in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor Almere City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Helmond Sport - Almere City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. de Braal Helmond Sport
53' Wissel Helmond Sport Wissel N. Louw voor R. Janzen Helmond Sport
55' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Zwanen Helmond Sport
56' Wissel Almere City Wissel D. van der Heiden voor A. Ahannach Almere City
65' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Hiwat met assist van J. Thomassen Helmond Sport 1-0
73' Doelpunt Almere City Doelpunt D. van der Heiden Almere City 1-1
78' Wissel Helmond Sport Wissel M. van Heugten voor B. Zwanen Helmond Sport
88' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. van Heugten Helmond Sport
93' Tweede gele kaart Helmond Sport Tweede gele kaart voor M. van Heugten Helmond Sport
94' Doelpunt Almere City Doelpunt C. MacIntosh Almere City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Almere City
Opstellingen Helmond Sport - Almere City
De opstellingen van Helmond Sport en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Helmond Sport - Almere City

Helmond Sport en Almere City treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 8 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 12
Winst Almere City 10
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 18e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.