Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ (3-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 2 maart 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Helmond Sport het vrijdag 2 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 3-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door R. van Koesveld, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Thomassen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Thomassen van Helmond Sport die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Helmond Sport dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Helmond Sport - Jong AZ 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor T. Reijnders Jong AZ
36' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. Janzen Helmond Sport
46' Wissel Jong AZ Wissel V. Regeling voor R. van Eijden Jong AZ
46' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor F. Druijf Jong AZ
48' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. van Koesveld Helmond Sport 1-0
63' Wissel Jong AZ Wissel J. Bakker voor O. Wijndal Jong AZ
66' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Duin Jong AZ
67' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Thomassen Helmond Sport 2-0
75' Wissel Helmond Sport Wissel D. Ibrahim voor M. van Heugten Helmond Sport
87' Wissel Helmond Sport Wissel W. van Lankveld voor G. Damen Helmond Sport
89' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Thomassen Helmond Sport 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong AZ
Opstellingen Helmond Sport - Jong AZ
De opstellingen van Helmond Sport en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Helmond Sport - Jong AZ

Helmond Sport en Jong AZ treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 16 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 1
Winst Jong AZ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.