Nabeschouwing Helmond Sport - NEC (1-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 13 april 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Helmond Sport het vrijdag 13 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - NEC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en NEC is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Groeneveld, waarmee NEC met 0-1 de leiding nam. NEC vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Heinloth op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut wist Helmond Sport de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Braber. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Helmond Sport kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 78e minuut werd R. Janzen van Helmond Sport met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Helmond Sport het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor NEC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Helmond Sport - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt NEC Doelpunt A. Groeneveld met assist van S. Braken NEC 0-1
9' Doelpunt NEC Doelpunt M. Heinloth met assist van A. Achahbar NEC 0-2
20' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. Braber met assist van B. Zwanen Helmond Sport 1-2
37' Wissel NEC Wissel M. Dijkstra voor S. Braken NEC
41' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van Koesveld Helmond Sport
46' Wissel Helmond Sport Wissel M. Verkoelen voor D. de Braal Helmond Sport
72' Wissel Helmond Sport Wissel G. Hiwat voor F. Zeldenrust Helmond Sport
78' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Achahbar NEC
78' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor R. Janzen Helmond Sport
80' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Verkoelen Helmond Sport
81' Wissel NEC Wissel S. Langil voor F. Kadioglu NEC
85' Wissel Helmond Sport Wissel C. Vicento voor B. Zwanen Helmond Sport
91' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - NEC
Opstellingen Helmond Sport - NEC
De opstellingen van Helmond Sport en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Helmond Sport - NEC

Helmond Sport en NEC treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 15 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 2 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Helmond Sport. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 0
Winst NEC 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 18e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.