Nabeschouwing Helmond Sport - Sparta Rotterdam (1-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 8 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Helmond Sport het vrijdag 8 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de Helmond Sport - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Sparta Rotterdam (1-1)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen Helmond Sport en Sparta Rotterdam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 4e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Kerk. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Sparta Rotterdam dat via L. Brogno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Sparta Rotterdam
1
1
LIVE Helmond Sport - Sparta Rotterdam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Kerk Helmond Sport
23' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Brogno Sparta Rotterdam
26' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Justiana Helmond Sport
42' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van de Sande Helmond Sport
60' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Edwards Helmond Sport
62' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Stokkers voor R. Bergkamp Sparta Rotterdam
69' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ketting voor R. van Drongelen Sparta Rotterdam
76' Wissel Helmond Sport Wissel T. Schilders voor C. de Reuver Helmond Sport
84' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. MacDonald voor L. Brogno Sparta Rotterdam
89' Wissel Helmond Sport Wissel M. van Heugten voor M. El Allouchi Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Sparta Rotterdam
Opstellingen Helmond Sport - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing Helmond Sport - Sparta Rotterdam

Helmond Sport en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 27 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 4 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Helmond Sport. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.