Nabeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch (1-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Maandag 18 december 2017 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Ajax het maandag 18 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Nunnely, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Jong Ajax dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Jong Ajax.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - FC Den Bosch
Goals
1
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
18
4
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
147
102
Gevaarlijke aanvallen
92
56
Corners
7
1
Wissels
3
3
LIVE Jong Ajax - FC Den Bosch 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt C. Nunnely met assist van N. Lang Jong Ajax 1-0
28' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Son FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Verbeek voor S. Blummel FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Brouwers voor D. Kaars FC Den Bosch
62' Wissel Jong Ajax Wissel N. Bakboord voor D. Dankerlui Jong Ajax
72' Wissel FC Den Bosch Wissel Z. Azizov voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
75' Wissel Jong Ajax Wissel K. Sierhuis voor N. Lang Jong Ajax
77' Wissel Jong Ajax Wissel M. Savastano voor M. Bakker Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Den Bosch
Opstellingen Jong Ajax - FC Den Bosch
De opstellingen van Jong Ajax en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Den Bosch
# Speler Pos.
1 Kees Heemskerk K
3 Bart Biemans V
5 Jonas Heymans V
7 Sven Blummel V
12 Sam Kersten V
6 Jens van Son M
10 Muhammed Mert M
19 Mats Deijl M
18 Jort van der Sande A
17 Oussama Bouyaghlafen A
9 Dennis Kaars A
Wissels FC Den Bosch
# Speler Pos.
21 Nick Leijten K
23 Konrad Sikking K
2 Evren Korkmaz V
22 Jeremy Fernandes V
14 Zija Azizov M
20 Luuk Brouwers M
35 Kevin Felida M
11 Danny Verbeek A
Voorbeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch

Jong Ajax en FC Den Bosch treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 27 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Ajax 4
Winst FC Den Bosch 3
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 3e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Jong Ajax - FC Den Bosch Opstelling Jong Ajax Opstelling FC Den Bosch Live Jong Ajax - FC Den Bosch Live Jong Ajax - FC Den Bosch kijken Jong Ajax - FC Den Bosch kijken Live Jong Ajax - FC Den Bosch stream Jong Ajax - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch Uitslag Jong Ajax - FC Den Bosch Statistieken Jong Ajax - FC Den Bosch Eerste Divisie 2017/2018 Jong Ajax - FC Den Bosch wedden Jong Ajax - FC Den Bosch gokken Jong Ajax - FC Den Bosch Unibet