Nabeschouwing Jong Ajax - FC Eindhoven (4-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Maandag 12 maart 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Ajax het maandag 12 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Eindhoven (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 4-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Johnsen, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Mazraoui op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Jong Ajax, waarmee D. de Wit zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Jong Ajax in de 69e minuut, nadat D. de Wit de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - FC Eindhoven 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Johnsen met assist van D. de Wit Jong Ajax 1-0
22' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Mazraoui met assist van D. Johnsen Jong Ajax 2-0
48' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor D. Kortstam FC Eindhoven
57' Wissel Jong Ajax Wissel T. Bijleveld voor N. Mazraoui Jong Ajax
64' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. de Wit met assist van C. Eiting Jong Ajax 3-0
67' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Van de Velde voor T. Kada FC Eindhoven
69' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. de Wit met assist van D. Johnsen Jong Ajax 4-0
83' Wissel FC Eindhoven Wissel K. De Silva voor T. Swinnen FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Eindhoven
Opstellingen Jong Ajax - FC Eindhoven
De opstellingen van Jong Ajax en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - FC Eindhoven

Jong Ajax en FC Eindhoven treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 27 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is FC Eindhoven favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Jong Ajax. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 2
Winst FC Eindhoven 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 2e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 16e plaats.