Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam (7-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 22 december 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Ajax het vrijdag 22 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam (7-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 7-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door M. Cassierra, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cassierra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Jong Ajax, waarmee C. Nunnely zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Jong Ajax geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Cassierra. In de 71e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Jong Ajax speler N. Mazraoui. In de 84e minuut was het K. Sierhuis van Jong Ajax wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Jong Ajax mocht K. Sierhuis in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christian Mulder bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Jong Ajax, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Jong Ajax - FC Volendam 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Cassierra met assist van C. Eiting Jong Ajax 1-0
61' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Cassierra met assist van C. Nunnely Jong Ajax 2-0
62' Wissel Jong Ajax Wissel N. Lang voor C. Eiting Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel A. Matusiwa voor D. Johnsen Jong Ajax
64' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt C. Nunnely Jong Ajax 3-0
66' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor K. Kwakman FC Volendam
68' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Cassierra Jong Ajax 4-0
70' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor FC Volendam
71' Penalty Jong Ajax Penalty N. Mazraoui Jong Ajax 5-0
71' Wissel FC Volendam Wissel Plat voor E. Stroo FC Volendam
84' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt K. Sierhuis Jong Ajax 6-0
90' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt K. Sierhuis Jong Ajax 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Volendam
Opstellingen Jong Ajax - FC Volendam
De opstellingen van Jong Ajax en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.