Nabeschouwing Jong Ajax - NAC Breda (2-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 25 januari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Jong Ajax het maandag 25 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Jong Ajax - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - NAC Breda (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en NAC Breda is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Černý. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Jong Ajax dat via F. de Jong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Brands dacht na 71 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - NAC Breda
2
1
LIVE Jong Ajax - NAC Breda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Suk NAC Breda
51' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. Brands NAC Breda
52' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý Jong Ajax
56' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt F. de Jong Jong Ajax
61' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Dankerlui Jong Ajax
61' Wissel NAC Breda Wissel S. Ars voor M. Dingsdag NAC Breda
62' Wissel NAC Breda Wissel D. Naah voor J. Suk NAC Breda
64' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Mahdioui voor E. Acolatse Jong Ajax
66' Wissel NAC Breda Wissel D. Verbeek voor J. van Bezooijen NAC Breda
71' Penalty NAC Breda Penalty K. Brands NAC Breda
80' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. Onana Jong Ajax
83' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. Nouri Jong Ajax
85' Wissel Jong Ajax Wissel D. Bakker voor P. Clement Jong Ajax
87' Wissel Jong Ajax Wissel T. Lartey Sanniez voor D. Dankerlui Jong Ajax
92' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. van Bruggen Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - NAC Breda
Opstellingen Jong Ajax - NAC Breda

Voorbeschouwing Jong Ajax - NAC Breda

Jong Ajax en NAC Breda treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 21 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 1 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Ajax. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.