Nabeschouwing Jong Ajax - Telstar (4-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 14 september 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Jong Ajax het maandag 14 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Telstar (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en Telstar is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mijnders. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Jong Ajax dat via A. Younes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hendriks dacht na 72 minuten te scoren voor Jong Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Telstar via M. Maletić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Jong Ajax via S. Hendriks de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 92 minuten kon D. van de Beek van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Jong Ajax het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - Telstar
4
1
LIVE Jong Ajax - Telstar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Warmerdam Jong Ajax
28' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. van Berkel Telstar
29' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. van de Beek Jong Ajax
37' Eigen doelpunt Jong Ajax Eigen doelpunt D. Mijnders Jong Ajax
45' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt A. Younes Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hendriks voor Y. Sanogo Jong Ajax
46' Wissel Telstar Wissel T. Tissoudali voor M. Ajnane Telstar
46' Wissel Telstar Wissel E. Knol voor B. Ottenhoff Telstar
63' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. Tissoudali Telstar
69' Wissel Jong Ajax Wissel E. Acolatse voor A. Younes Jong Ajax
72' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hendriks Jong Ajax
73' Wissel Telstar Wissel R. Uiterloo voor F. Serrarens Telstar
74' Doelpunt Telstar Doelpunt M. Maletić Telstar
76' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hendriks Jong Ajax
82' Wissel Jong Ajax Wissel P. Clement voor A. Nouri Jong Ajax
92' Tweede gele kaart Jong Ajax Tweede gele kaart voor D. van de Beek Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - Telstar
Opstellingen Jong Ajax - Telstar

Voorbeschouwing Jong Ajax - Telstar

Jong Ajax en Telstar treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 16 januari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.