Nabeschouwing Jong AZ - Helmond Sport (1-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Maandag 16 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong AZ het maandag 16 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Helmond Sport (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en Helmond Sport is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door R. Braber, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. Jong AZ kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Friday, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette G. Damen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Helmond Sport vergroot nadat A. Naudts de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Helmond Sport.

LIVE Jong AZ - Helmond Sport 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Damen Helmond Sport
44' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. Braber met assist van F. Zeldenrust Helmond Sport 0-1
50' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Friday met assist van I. Bel Hassani Jong AZ 1-1
72' Wissel Jong AZ Wissel J. Jacobs voor T. Reijnders Jong AZ
72' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Damen met assist van F. Zeldenrust Helmond Sport 1-2
75' Wissel Helmond Sport Wissel A. Naudts voor G. Damen Helmond Sport
76' Wissel Jong AZ Wissel V. Regeling voor J. Church Jong AZ
78' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Hiwat Helmond Sport
78' Wissel Jong AZ Wissel M. Hardijk voor I. Bel Hassani Jong AZ
81' Wissel Helmond Sport Wissel J. Godee voor R. Braber Helmond Sport
81' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Bourdouxhe Helmond Sport
84' Wissel Helmond Sport Wissel C. Vicento voor F. Zeldenrust Helmond Sport
93' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Naudts met assist van C. Vicento Helmond Sport 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - Helmond Sport
Opstellingen Jong AZ - Helmond Sport
De opstellingen van Jong AZ en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.