Nabeschouwing Jong PSV - FC Volendam (2-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 16 maart 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong PSV het vrijdag 16 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - FC Volendam (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. Malen, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Verreth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut kreeg T. Evers van FC Volendam voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Volendam de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Tol namens FC Volendam in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Jong PSV dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - FC Volendam
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
14
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
65
81
Gevaarlijke aanvallen
44
48
Corners
1
8
Wissels
3
3
LIVE Jong PSV - FC Volendam 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Malen met assist van M. Ritzmaier Jong PSV 1-0
56' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor T. Evers FC Volendam
57' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Verreth Jong PSV 2-0
67' Tweede gele kaart FC Volendam Tweede gele kaart voor T. Evers FC Volendam
85' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Tol FC Volendam 2-1
89' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - FC Volendam
Opstellingen Jong PSV - FC Volendam
De opstellingen van Jong PSV en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Jong PSV
# Speler Pos.
16 Youri Roulaux K
13 Jaëll Hattu M
17 Philippe Rommens M
14 Dani van der Moot A
12 Lennerd Daneels A
15 Joey Konings A
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Hobie Verhulst K
2 Ties Evers V
3 Marco Tol V
5 Gijs Smal V
4 Henny Schilder M
10 Kevin Visser M
8 Gerry Vlak M
6 Joey Veerman M
11 Rodney Antwi A
7 Nick Doodeman A
9 Enzo Stroo A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
16 Mitchel Michaelis K
12 Paul Kok V
15 Alex Plat V
14 Mohamed Betti V
19 Dylan Mertens M
17 Nick Runderkamp M
18 Teije ten Den A
Voorbeschouwing Jong PSV - FC Volendam

Jong PSV en FC Volendam treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 3 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Jong PSV. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 3
Winst FC Volendam 5
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 7e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Jong PSV - FC Volendam Opstelling Jong PSV Opstelling FC Volendam Live Jong PSV - FC Volendam Live Jong PSV - FC Volendam kijken Jong PSV - FC Volendam kijken Live Jong PSV - FC Volendam stream Jong PSV - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - FC Volendam Uitslag Jong PSV - FC Volendam Statistieken Jong PSV - FC Volendam Eerste Divisie 2017/2018 Jong PSV - FC Volendam wedden Jong PSV - FC Volendam gokken Jong PSV - FC Volendam Unibet