Nabeschouwing Jong PSV - Jong Ajax (3-3) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 23 november 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Jong PSV het maandag 23 november 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong Ajax (3-3)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen Jong PSV en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 3e minuut dacht Jong PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Boljević. Helaas voor Jong PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Jong Ajax dat via A. El Mahdioui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Rhijn dacht na 38 minuten te scoren voor Jong Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Jong PSV via S. Blummel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Jong Ajax via S. Hendriks de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut scoorde M. Sanoh namens Jong PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Jong Ajax
3
3
LIVE Jong PSV - Jong Ajax 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Boljević Jong PSV
7' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt A. El Mahdioui Jong Ajax
18' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Leemans Jong PSV
38' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt R. van Rhijn Jong Ajax
61' Doelpunt Jong PSV Doelpunt S. Blummel Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel O. Rommens voor S. Bergwijn Jong PSV
64' Wissel Jong Ajax Wissel D. Bakker voor D. van de Beek Jong Ajax
74' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Vloet Jong PSV
75' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hendriks Jong Ajax
76' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Sanoh Jong PSV
76' Wissel Jong PSV Wissel B. Cmiljanić voor R. Vloet Jong PSV
81' Wissel Jong PSV Wissel H. Hermannsson voor S. Alberto Jong PSV
88' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Dankerlui Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong Ajax
Opstellingen Jong PSV - Jong Ajax

Voorbeschouwing Jong PSV - Jong Ajax

Jong PSV en Jong Ajax treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 7 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong PSV als Jong Ajax wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.