Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (1-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 6 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong PSV het vrijdag 6 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Jong AZ is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door F. Friday, waarmee Jong AZ met 0-1 de leiding nam. Jong AZ vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Friday op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Jong PSV de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Verreth. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Jong PSV kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Jong AZ dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong PSV - Jong AZ 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Friday met assist van T. Reijnders Jong AZ 0-1
45' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Friday met assist van T. Reijnders Jong AZ 0-2
46' Wissel Jong PSV Wissel D. Abels voor G. Kardes Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor K. Bannani Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel C. Gakpo voor J. Konings Jong PSV
72' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Verreth Jong PSV 1-2
72' Wissel Jong AZ Wissel M. Kaandorp voor M. Hardijk Jong AZ
85' Wissel Jong AZ Wissel M. Springer voor K. Koreniuk Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong AZ
Opstellingen Jong PSV - Jong AZ
De opstellingen van Jong PSV en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.