Nabeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam (0-3) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 18 september 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Jong PSV het vrijdag 18 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Verhaar. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Sparta Rotterdam dat via L. Brogno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Verhaar dacht na 40 minuten te scoren voor Sparta Rotterdam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Sparta Rotterdam
LIVE Jong PSV - Sparta Rotterdam 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt T. Verhaar Sparta Rotterdam
19' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Brogno Sparta Rotterdam
40' Penalty Sparta Rotterdam Penalty T. Verhaar Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. MacDonald voor L. Brogno Sparta Rotterdam
61' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Bergkamp voor F. Stokkers Sparta Rotterdam
66' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Supusepa voor M. Breuer Sparta Rotterdam
82' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor O. Rommens Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Sparta Rotterdam
Opstellingen Jong PSV - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam

Jong PSV en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 15 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong PSV. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.