Nabeschouwing Jong PSV - Telstar (6-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 24 november 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong PSV het vrijdag 24 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Telstar (6-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 6-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Albert Gudmundsson, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Verreth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut moest Telstar verder met een man minder nadat R. Lopes Cabral een rode kaart had gekregen.

In de 29e minuut volgde een derde treffer van Jong PSV, waarmee D. Malen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Jong PSV geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Malen. De vijfde treffer van Jong PSV viel in de 50e minuut en kwam op naam te staan van D. Rigo. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 71e minuut was het Jong PSV dat via N. Laursen de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Dieperink en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Jong PSV, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Jong PSV - Telstar 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Albert Gudmundsson met assist van S. Lammers Jong PSV 1-0
16' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Verreth met assist van Albert Gudmundsson Jong PSV 2-0
29' Rode kaart Telstar Rode kaart voor R. Lopes Cabral Telstar
29' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Malen Jong PSV 3-0
36' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Ritzmaier Jong PSV
39' Wissel Telstar Wissel D. van Iperen voor M. Hamdaoui Telstar
41' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Malen met assist van Albert Gudmundsson Jong PSV 4-0
46' Wissel Jong PSV Wissel P. Rommens voor M. Ritzmaier Jong PSV
50' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Rigo Jong PSV 5-0
57' Wissel Telstar Wissel A. Najah voor M. Osman Telstar
68' Wissel Jong PSV Wissel N. Laursen voor Albert Gudmundsson Jong PSV
68' Wissel Jong PSV Wissel D. van der Moot voor S. Lammers Jong PSV
71' Doelpunt Jong PSV Doelpunt N. Laursen met assist van D. Abels Jong PSV 6-0
77' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor J. Schouten Telstar
77' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
78' Gele kaart Telstar Gele kaart voor E. Brito Telstar
88' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor P. Rommens Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Telstar
Opstellingen Jong PSV - Telstar
De opstellingen van Jong PSV en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - Telstar

Jong PSV en Telstar treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 28 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 3
Winst Telstar 0
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 9e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.