Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (1-4) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 15 september 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Utrecht het vrijdag 15 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat (IJsselmeervogels) (Bunschoten) in Bunschoten.

Via de Jong Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en De Graafschap is geëindigd in een 1-4 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door N. Venema, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. De Graafschap kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. van Mieghem, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette S. Ars zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee De Graafschap de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor De Graafschap vergroot nadat M. Diemers de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist A. van den Hurk namens De Graafschap de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van De Graafschap.

LIVE Jong Utrecht - De Graafschap 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor T. Nijhuis Jong Utrecht
26' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van S. Sow Jong Utrecht 1-0
29' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor K. van Diermen De Graafschap
36' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor T. Brinkman Jong Utrecht
39' Wissel De Graafschap Wissel M. Abena voor K. van Diermen De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel E. van Overbeek voor S. Nieuwpoort De Graafschap
50' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. van Mieghem met assist van M. Diemers De Graafschap 1-1
51' Doelpunt De Graafschap Doelpunt S. Ars met assist van M. Diemers De Graafschap 1-2
58' Wissel Jong Utrecht Wissel N. Lim voor M. Willock Jong Utrecht
67' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Demon voor T. Brinkman Jong Utrecht
73' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor B. Sinteur Jong Utrecht
82' Wissel De Graafschap Wissel Y. El Jebli voor D. van Mieghem De Graafschap
92' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Diemers De Graafschap 1-3
93' Doelpunt De Graafschap Doelpunt A. van den Hurk De Graafschap 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - De Graafschap
Opstellingen Jong Utrecht - De Graafschap

Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap

Jong Utrecht en De Graafschap treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 30 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong Utrecht als De Graafschap wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst De Graafschap 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 14e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 9e plaats.