Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Dordrecht (0-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 12 januari 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Utrecht het vrijdag 12 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat (IJsselmeervogels) (Bunschoten) in Bunschoten.

Via de Jong Utrecht - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Dordrecht (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door R. Mutzers, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 88e minuut voor dat FC Dordrecht via J. Arias op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - FC Dordrecht
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
97
99
Gevaarlijke aanvallen
72
71
Corners
5
8
Wissels
3
2
LIVE Jong Utrecht - FC Dordrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Delorge voor L. Statia FC Dordrecht
66' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. van Rooijen Jong Utrecht
69' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor S. Sow Jong Utrecht
72' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor N. Venema Jong Utrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Mutzers voor M. L. Duarte Lopes FC Dordrecht
79' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Mutzers FC Dordrecht 0-1
83' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor T. Brinkman Jong Utrecht
83' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Ozbozkurt voor R. Van der Meer Jong Utrecht
88' Penalty FC Dordrecht Penalty J. Arias FC Dordrecht 0-2
92' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Kok FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Dordrecht
Opstellingen Jong Utrecht - FC Dordrecht
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Dordrecht

Jong Utrecht en FC Dordrecht treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 25 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Utrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 0
Winst FC Dordrecht 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Jong Utrecht - FC Dordrecht Opstelling Jong Utrecht Opstelling FC Dordrecht Live Jong Utrecht - FC Dordrecht Live Jong Utrecht - FC Dordrecht kijken Jong Utrecht - FC Dordrecht kijken Live Jong Utrecht - FC Dordrecht stream Jong Utrecht - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Dordrecht Uitslag Jong Utrecht - FC Dordrecht Statistieken Jong Utrecht - FC Dordrecht Eerste Divisie 2017/2018 Jong Utrecht - FC Dordrecht wedden Jong Utrecht - FC Dordrecht gokken Jong Utrecht - FC Dordrecht Unibet