Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Volendam (2-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Maandag 9 april 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Utrecht het maandag 9 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Volendam (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Troupee, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Volendam kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. ten Den, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette K. Loukili zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut werd K. Loukili van Jong Utrecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Jong Utrecht het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edgar Bijl, waardoor Jong Utrecht dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong Utrecht - FC Volendam 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt G. Troupee met assist van S. Sow Jong Utrecht 1-0
36' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor D. Dumic Jong Utrecht
44' Doelpunt FC Volendam Doelpunt T. ten Den met assist van T. Evers FC Volendam 1-1
60' Wissel Jong Utrecht Wissel K. Loukili voor R. Mulder Jong Utrecht
76' Wissel FC Volendam Wissel Plat voor G. Vlak FC Volendam
82' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Tesselaar voor J. Hilterman Jong Utrecht
85' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt K. Loukili met assist van O. Velanas Jong Utrecht 2-1
88' Wissel FC Volendam Wissel E. Stroo voor J. Veerman FC Volendam
89' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor D. Klinkenberg FC Volendam
94' Rode kaart Jong Utrecht Rode kaart voor K. Loukili Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Volendam
Opstellingen Jong Utrecht - FC Volendam
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.