Nabeschouwing Jong Utrecht - Go Ahead Eagles (1-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Maandag 2 april 2018 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Utrecht het maandag 2 april 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Go Ahead Eagles (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door T. Ozbozkurt, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor Jong Utrecht de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Jong Utrecht - Go Ahead Eagles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Hoogenhout Jong Utrecht
42' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
42' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor T. Ozbozkurt Jong Utrecht
42' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Zwartjens Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Pattynama voor R. Mulder Jong Utrecht
59' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Ketting Go Ahead Eagles
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Beltrame voor B. Andrade Go Ahead Eagles
65' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor B. Ould-Chikh Jong Utrecht
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor S. Overgoor Go Ahead Eagles
76' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Peijnenburg voor R. Hoogenhout Jong Utrecht
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor A. Nemane Go Ahead Eagles
90' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor X. Schenk Go Ahead Eagles
91' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt T. Ozbozkurt Jong Utrecht 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Go Ahead Eagles
Opstellingen Jong Utrecht - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Jong Utrecht en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Go Ahead Eagles

Jong Utrecht en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 27 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Jong Utrecht 0
Winst Go Ahead Eagles 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.