Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport (0-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 29 september 2017 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Utrecht het vrijdag 29 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat (IJsselmeervogels) (Bunschoten) in Bunschoten.

Via de Jong Utrecht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport (0-0)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen Jong Utrecht en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Jong Utrecht en Helmond Sport gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Helmond Sport kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - Helmond Sport
Balbezit
50%
50%
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
0
61
Gevaarlijke aanvallen
0
39
Corners
3
3
LIVE Jong Utrecht - Helmond Sport 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Van der Meer Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor N. Venema Jong Utrecht
70' Wissel Helmond Sport Wissel M. Fecunda voor J. Verkinnis Helmond Sport
75' Wissel Helmond Sport Wissel J. Godee voor G. Hiwat Helmond Sport
78' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Tesselaar voor B. Ould-Chikh Jong Utrecht
83' Wissel Helmond Sport Wissel C. Vicento voor A. Naudts Helmond Sport
91' Wissel Jong Utrecht Wissel L. Dekkers voor K. Loukili Jong Utrecht
92' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Hilterman Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Helmond Sport
Opstellingen Jong Utrecht - Helmond Sport
De opstellingen van Jong Utrecht en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport

Jong Utrecht en Helmond Sport treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 24 februari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Jong Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 1
Winst Helmond Sport 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 16e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Jong Utrecht - Helmond Sport Opstelling Jong Utrecht Opstelling Helmond Sport Live Jong Utrecht - Helmond Sport Live Jong Utrecht - Helmond Sport kijken Jong Utrecht - Helmond Sport kijken Live Jong Utrecht - Helmond Sport stream Jong Utrecht - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport Uitslag Jong Utrecht - Helmond Sport Statistieken Jong Utrecht - Helmond Sport Eerste Divisie 2017/2018 Jong Utrecht - Helmond Sport wedden Jong Utrecht - Helmond Sport gokken Jong Utrecht - Helmond Sport Unibet